Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 08.00 uur tot 17.00 uur. Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur, iedere dag tussen 13.00 uur en 13.30 uur.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en urgentie van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Inloopspreekuur

Het inloop spreekuur is bedoeld voor kleine vragen en klachten voordat u naar school of naar uw werk gaat. Zonder afspraak loopt u binnen en u noteert uw naam en geboorte datum in het schiftje op de balie bij de assistente. De artsen halen u op in volgorde van binnenkomst. U kunt geen voorkeur aangeven voor een arts.

De deur is open vanaf 0730 uur, zorg er voor dat u zich voor 0820 uur heeft gemeld bij de assistente.

Emailadres : praktijkdeheer@ezorg.nlContact

Spoednummer 0180-315557 keuze 1
 

Praktijk de Heer en van Gorcum

IJslandsmos 4
2914 SH Nieuwerkerk aan den ijssel
Telefoon:
0180-315557
Fax:
0180-320011
praktijkdeheer@ezorg.nl
https://deheerenvangorcum.praktijkinfo.nl/
Routebeschrijving >