Reisvaccinatie

Reisadvies

Reisadvies formulier

 Reizigersadvisering

Deze huisartsenpraktijk is gecertificeerd voor het geven van reizigersadviezen en vaccinaties (ook vaccinatie tegen Gele Koorts). Tijdens een reizigersadvies-consult krijgt u persoonlijkeadviezen (over algemene maatregelen, vaccinaties, anti-malariamiddelen e.d.). Deze adviezen zijn gebaseerd op de protocollen van het LCR (Landelijk Coördinatiecentrum Reizigers-advisering), waar deze praktijk bij aangesloten is. 

Het is aan te raden 4-6 weken vóór de reis een afspraak voor een consult te maken. Ook in geval van een "last-minute"-reis is het  raadzaam nog een afspraak te maken (inentingen zijn kort voor de reis  vaak nog zinvol).

Een reizigersadvies is niet alleen van belang bij reizen naar tropische landen; ook voor reizen naar landen als bijv. Turkije, Egypte, Marokko of Kroatië is dit raadzaam (vaccinaties worden hiervoor aanbevolen).

Voor het verstrekken van een persoonlijk reiszigersadvies is het belangrijk voldoende informatie over de patiënt en reis te kennen. In verband hier mee is het wenselijk dat u voor het consult het volgende document downloadt en naar ons opstuurd.Wij nemen dan contact met u op.

 

Contact

Spoednummer 0180-315557 keuze 1
 

Praktijk de Heer en van Gorcum

IJslandsmos 4
2914 SH Nieuwerkerk aan den ijssel
Telefoon:
0180-315557
Fax:
0180-320011
praktijkdeheer@ezorg.nl
https://deheerenvangorcum.praktijkinfo.nl/
Routebeschrijving >